O ofertă de instruire care se potrivește nevoilor dumneavoastră

Doriți să consolidați abilitățile echipelor dumneavoastră și să îmbunătățiți performanța organizației dumneavoastră? Doriți să stăpâniți procesul de certificare? Trebuie să vă pregătiți compania pentru implementarea unui program de CSR sau ecologic?

Profitați de expertiza Ecocert

Vedeți cursurile noastre de formare

O ofertă personalizată sau gata de utilizare

Experții de la centrul de formare Ecocert răspund așteptărilor atât ale sectorului public, cât și ale celui privat, cu o ofertă de formare personalizată sau gata de utilizare.

În funcție de disponibilitatea dumneavoastră

Soluțiile noastre sunt potrivite pentru toate tipurile de companii, autorități locale, instituții sau persoane fizice. Acestea vizează dezvoltarea competențelor dumneavoastră pentru a aborda problemele sociale și de mediu. Formatorii noștri lucrează în domeniul lor de expertiză, adoptând o abordare operațională și pragmatică.

Aproape 30 de ani de experiență.

Dacă alegeți Ecocert, veți beneficia de metode de învățare extrem de eficiente, ce se bazează pe o experiență în domeniu de aproape 30 de ani, în ceea ce privește certificarea practicilor sustenabile.

Tipul cursului de formare

Formare deschisă

Ecocert oferă sesiuni în locații fixe și la date specifice care reunesc angajații ai mai multor companii și/sau persoane fizice.

La sediul companiei

Ecocert vă oferă o metodologie de proiectare instructivă pentru a vă asigura că nevoile dumneavoastră exacte sunt compatibile cu expertiza noastră. Acestă pregatire are loc la sediul companiei.

Clasa virtuală

Ecocert face și cursuri de formare virtuale, care vă permit să minimizați nevoia de a face naveta fără a reduce timpul de formare, prin intermediul unei platoforme online dedicate care oferă suport video, audio și de partajare a aplicației.

E-learning

Ecocert dezvoltă module de instruire găzduite pe platforma noastră online. Ideal pentru exerciții, ori de câte ori doriți, în propriul ritm!

Învățare mixtă

Ecocert inovează prin utilizarea atât a e-learning-ului, cât și prin abordărie bazate pe clasă, o combinație foarte eficientă în ceea ce privește predarea. Acest lucru implică alternarea între sesiuni online la distanță și sesiuni față în față cu formatorii noștri.

Știați că?

Ecocert este o organizație de formare profesională din 1993.

Aflați mai multe despre serviciile Ecocert

Consultanța

Vă ghidează prin proiectul dumneavoastră de dezvoltare durabilă

Aflați mai multe

Certificarea

Asigurarea unor practici durabile

Aflați mai multe

Consulting services, provided by dedicated subsidiaries, are independent of the Ecocert Group's Certification services.